Alle turer

Denne pakken består av de mest populære turene i vårt område, og den mest mulige fleksible ferien. Det kan også inkludere overnatting. Du vil delta i to nordlysturer, ett naturskjønt fjordeventyr med bil, en hval / RIB-tur, og du vil få 50% rabatt på alle andre tilgjengelige turer som gjennomføres av oss.

Så mange dager du ønsker / 1. september til og med mars / 16120,- for 4 netter

Bli med på et episk eventyr, på jakt etter nordlyset, med opptil 14 gjester. Du vil oppdage at Tromsø er en av de beste byene i verden for en slik jakt. Nordlysets stille dans på himmelen får ofte folk til å rope ut eller smilt bredt i ren glede.

1 dag / Fra 1. september til midten av april / NOK. 1600

Vår 2 dager lange nordlysferie vil gi deg en god sjanse til å se nordlyset i et av de mest unike arktiske miljøer i verden, der muligheten er stor for å få et glimt av dette flotte synet.

2 dager / 1. september til midten av april / NOK. 3000

Bli med og opplev med det vakreste naturfenomenet av dem alle. På vår 3 dagers nordlysferie reiser våre gjester i små grupper, mens vi jakter på nordlyset hver kveld. Dette øker virkelig sjansen din for å få et glimt av nordlyset.

3 dager / 1. september til midten av april / NOK. 4200

Bli med på klodens mest populære type tur; hvalsafari. I en liten personlig gruppe med opptil 12 gjester, vil du oppdage at Troms fylke er en av de beste stedene i verden for å se hvaler. Deres jakt på sild, deres svømming, og deres lek i fjorden vil være et minne for livet.

1 dag / 1. november til rundt 10. februar / NOK. 2500,-

i en liten gruppe på opptil 14 personer, vil vi ta deg med til et fantastisk kyst- og fjordlandskap. Dette er blant de villeste og vakreste naturopplevelsene du kan finne. Det hender at vi ser både hval, sel, oter, reinsdyr, og havørn.

1 dag / 1350,-