Aktiv ferie i Norge – opplevelsesturer i Arktis

Aktiv ferie med ekte opplevelser

Fra vår base i den arktiske byen Tromsø, gir vi deg eventyr og opplevelsesturer i verdensklasse. Tromsø har alltid blitt kalt "Porten til Ishavet". Med Arctic Explorers, kan du forvente en rå og ekte opplevelseferie. Når du starter din ekspedisjon fra Tromsø, vil du snart oppdage at du følger i fotsporene til andre oppdagelsesreisende, som Amundsen og Nansen.

Opplevelsesferie med det lille ekstra

Vår store glede av å være ute i naturen, og vår mangeårige jakt etter unike naturopplevelser, er din garanti for en perfekt aktiv ferie med oss. Våre opplevelsesturer gir deg det lille ekstra. Vi tilbyr deg blant annet å oppleve det mektigste og mest myteomspunne naturfenomenet på planeten – nordlyset. På aktiv ferie med oss kommer du til steder masseturismen holder seg unna. Bli med Arctic Explorers på en skikkelig opplevelsestur. Utforsk med oss. Du vil ikke forlate Arktis upåvirket.

Bærekraftige opplevelsesturer

Vi tilbyr bærekraftig opplevelsesferie, og vi er stolt medlem av "The International Ecotourism Society". Vårt livsvarige depositum er en innovativ og fleksibel måte å møte kundens krav på. Hvis du blir tvunget til å utsette eller kansellere en opplevelsestur etter at depositumet er betalt, gir du oss bare beskjed når du eller noen andre er klar for en ny tur, og vi vil trekke det tidligere innbetalte depositumet fra prisen på en ny aktiv ferie. Les mer her.