Nordlys, Hvalsafari, og Instagram Fjordtur

book-this

Nordlys 1 dag, hvalsafari, og instagram Fjordtur

 

Mange tilbringer utallige timer med å prøve å komponere den best mulige Arktiske ferie her i Tromsø, og risikerer å ende opp skuffet fordi de valgte feil hotell og turoperatør. Ikke end opp slik.

Med over 120 reisearrangører i Tromsø og over 20 hoteller, er sjansene høy for at du ender opp med å velge en mindre god turoperatør, og et mindre bra hotell.

Vi har bodd her i 45 år. Vi vet hvilke turer og hotell som er de beste og mest populære. La oss planlegge ferien for deg, for å sikre at du får det beste mulige tilgjengelige hotellet og de beste turene.

HALL OF FAME
99% glade gjester og mer enn 1800 glimrende anmeldelser! Vi er også inkludert i TripAdvisor Hall of Fame - etter å ha blitt tildelt Certificate of Excellence 7 år på rad.

HVILKE TURER
Denne pakken består av de mest solgte turene i vårt område. Du vil delta i en nordlystur, et naturskjønt fjordeventyr med bil, og en hvalsafari med RIB-båt.

TA MED DEG
- Varmt undertøy, helst ull. (Bomull anbefales ikke!)
- Enten en tykk genser, en veldig liten dunjakke, eller lignende. (Et viktig mellomlag)
- Et skjerf eller lignende

GODKJENT AV... Våre turer er godkjent av både Visit Tromsø og Visit Norway.

HVOR: Gamle Troms fylke, Norge.

Map

FYSISKE KRAV: Lett

NÅR: 1.november til slutten av januar.

INKLUDERT PÅ ALLE TURER
- Varmekjeledress / Flytedress
- Varme vintersko (Bare for voksne)
- Bilder tatt og sendt til deg (utenom på hvaltur, fordi skipper er opptatt med båten)
- Transport
- Et måltid
- Varm drikke
- Vann

VI PLUKKER DEG OPP
Vanligvis mellom kl. 09 til 10 for fjordturer, kl. 05:30 for hvalsafari, og kl. 17:30 for nordlysturer. Hvis du bor utenfor sentrum, ber vi deg om å møte oss i sentrum for å spare tid.

Tidene kan endres hvis vi må kjøre langt på grunn av været. Ved endringer vil vi kontakte deg via epost, telefon eller via hotellresepsjonen. Noen datoer i mars og april starter vi senere, på grunn av mer dagslys.

VI SLIPPER DEG AV
I sentrum, cirka rundt kl. 14-15 etter fjordturen, kl. 17:30 etter hvalsafarituren, og tidligst 24-01 for nordlysturer, men oftest rundt kl 02. Det kan i sjeldne tilfeller bli seinere, hvis det er en lang kjøretur.

PRIS: NOK. 6000,- pr person.

LIVSVARIG DEPOSITUM
Hvis du bestemmer deg for å avbryte reisen, vil du ikke miste forskuddet ditt. Innskuddet venter på deg til den dagen det passer bedre for deg eller noen andre, omså flere år etter. Ditt innskudd forblir det samme. Vi kaller det Livsvarig Depositum. Les mer om det her.

LOKALKUNNSKAP
Etter å ha brukt 25 år på å utforske dette fantastiske fylket med bil, ski, havkajakk, sykling, eller på vandreturer, vet vi hvor og hvordan vi skal plasssere deg i forhold til det største showet på jorden, og hvilke dagsturer som er de beste.

ØKOTURISME
Vi tilbyr økologisk bærekraftige og ansvarlige turer. Turer i små grupper er en viktig del av økoturisme-konseptet, da små grupper har mindre innvirkning på naturen og dyrelivet.

STORT NETTVERK
Vi kjenner folk rundt i fylket. De er viktige i vårt søken etter klarvær. De hjelper oss å se etter hvor det kan bli mest klarvær. Vi bruker også webkamera mm.

VAKRE BILDER INKLUDERT
Alle våre guider er dyktige fotografer. Etter å ha tatt flere tusen bilder av nordlys, vet vi hvordan man får de beste bildene. Vi sender deg alle bildene vi tar på turen, også med deg i forgrunnen.

TRYGGE SJÅFØRER
For å holde deg trygg på isete og snødekte veier, har alle guider og sjåfører hatt glattkjøringskurs i regi av en profesjonell lokal kjøreinstruktør.

MAT
For å holde energinivået oppe og unngå å bli kald, serverer vi varm mat. Spis godt før turen, siden vi noen ganger spiser sent på grunn av en lang kjøretur. Vi har også mat for vegetarianere.

FLY: Du må bestille det selv.

ANBEFALTE ARTIKLER OM NORDLYS: Nordlys og det geomagnetiske felt

RECOMMENDED ARTICLES ABOUT THE NORTHERN LIGHTS
Articles about the Aurora and the Geomagnetic Field

Video fra noen av våre nordlysturer:

Har du noensinne sett nordlyset? Bli med oss på en tur du vil huske hele livet!

Postet av Arctic Explorers Norway den 16. august 2016

Hvis du ikke kan se denne videoen, er det kanskje relatert til din søkemotor. Den samme videoen kan sees på Youtube.

Se også denne videoen fra en av våre seilekspedisjoner på Svalbard:

 

 

 

 


Bestill tur her Bestill hotell Kontakt oss

Bildegalleri

Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights

Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights

Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights

Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights

Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights

Andre turer du kanskje liker

Bli med på et episk eventyr, på jakt etter nordlyset, med opptil 16 gjester. Du vil oppdage at Tromsø er en av de beste byene i verden for en slik jakt. Nordlysets stille dans på himmelen får ofte folk til å rope ut eller smilt bredt i ren glede.

1 dag / Fra 15. september til midten av april / NOK. 1750

Vår to dager lange nordlysferie vil gi deg en god sjanse til å se nordlyset i et av de mest unike arktiske miljøer i verden, der muligheten er stor for å få et glimt av dette flotte synet.

2 dager / 15. september til midten av april / NOK. 3400

Bli med og opplev med det vakreste naturfenomenet av dem alle. På vår tredagers nordlysferie reiser våre gjester i små grupper, mens vi jakter på nordlyset hver kveld. Dette øker virkelig sjansen din for å få et glimt av nordlyset.

3 dager / 15. september til midten av april / NOK. 5050

Join our Whale Watching RIB Tour, which is one the most popular type of nature experiences on the planet. In a small personal group up to 12 guests will we show you why Troms county is very likely one of the best places in the world to see whales. Their swimming, hunting and playing in our fjord can be a memory for life.

1 day / Nov 1st to Jan 31st / NOK 2,900 (around EUR 305)

This is our cheapest whale watching tour. The only difference from our other tours is that you must meet in Skjervoy, instead of Tromso like on the other whale tours. You can rent a car and drive to Skjervoy, or you can do the transfer by boat or bus. This world-class whale experience will give you memories that will last a lifetlime.

1 day / Nov 1st to Jan 31st / NOK 2,400 (around EUR 252)

i en liten gruppe på opptil 16 personer, vil vi ta deg med til et fantastisk kyst- og fjordlandskap. Dette er blant de villeste og vakreste naturopplevelsene du kan finne. Det hender at vi ser både hval, sel, oter, reinsdyr, og havørn.

1 dag / 1350,-