Hvalsafari

book-this

Minneverdig hvalsafaritur


Beliggende i et fylke som ofte koker av hval, tilbyr Troms deg muligheten til å se disse enorme dyrene vinterstid. Knølhvaler og spekkhoggere kommer hit på grunn av den enorme tilførselen av sild som finner sted mellom november og februar. Husker du Keiko fra Slipp Willy fri-filmene? Han valgte også norske fjorder de siste årene han levde.

Vi gir 10 % avslag på alle hvalbookinger nå.

Hvalsafari bør oppleves fra Arktis` hovedstad i Tromsø, Norge - med fantastiske fjordlandskap nesten uten sidestykke. Marinbiologer har aldri sett så mye hval i fjordene som de har sett de siste årene her. Arctic Explorers tilbyr deg en eksklusiv opplevelse i en liten gruppe, med fokus på sikre båter og utstyr av høy kvalitet.

VARME OG SIKRE BÅTER

Vi har en motorbåt som er sertifisert for bruk offshore. Vi bruker bare båter med varm kahytt man kan varme seg i, toalett, samt med komfortable seter og senger.

Båten har offshore-sertifikat klasse B. Den er bygget for arktiske forhold. (Se flere bilder lengre ned under teksten.)

ALT INKLUDERT
Vi inkluderer det meste av det du trenger på vår hvalsafaritur. Du kan spare mye penger siden du ikke trenger å kjøpe dyre vinterklær, og annet som du kanskje ikke trenger i ettertid.

LOKALKUNNSKAP
Øystein, firmaets eier: "Etter å ha brukt flere tiår med å utforske dette fantastiske fylket med havkajakk, ski, sykkel og til fots, vet æ kor de beste stedene e, kor hvalene normalt er, og korsn vi kan maksimere våre sjanser for å se dem."

ØKOTURISME
Vi tilbyr økologisk bærekraftige og ansvarlige turer. Turer i små grupper med mindre båter er en viktig del av økoturisme-konseptet, da små grupper har mindre innvirkning på naturen og hvalene.

GODKJENT AV...
Våre hvalsafariturer er godkjent av både Visit Tromsø og Visit Norway.

HVOR: Troms fylke, Norge.

Map

FYSISKE KRAV: Lett.

NÅR: 25. oktober til 10. februar. Hvalene er i Troms cirka i dette tidsrommet.

PRIS: Vanlig pris er 2600,- pr person. Dere får turen for 2340,-, som er inkl. 10 % avslag hvis dere booker nå.

Book her

LIVSVARIG DEPOSITUM
Hvis du bestemmer deg for å avbestille reisen, vil du ikke miste pengene dine. Hvis du vil vente til seinere med å være med oss på tur, blir betalingen tatt fra denne første innbetalingen. Vi kaller det Livsvarig depositum. Les mer om det her.

TURENS LENGDE
Vanligvis 12 timer. Først 4 timer med bil/buss til båten vår som er på Skjervøy, så noen timer i båten, så 4 timer tilbake til Tromsø med bil. Dette kan endres hvis hvalene endrer oppholdssted. Bilturen kan inkludere ferge i Lyngsalpene.

PICK-UP
I sentrum rundt kl. 06:00. Vi vil fortelle deg nøyaktig hvor og når etter at vi ser hvor alle de andre gjestene bor. Vi vil kontakte deg dersom pick-up tiden blir endret.

DROP-OFF: Vanligvis mellom kl. 18:00 og 18:30 på ditt hotell, noe avhengig av værforhold og dagslys.

GRUPPENS STØRRELSE
Liten gruppe opptil med opptil 12 gjester, noe som oss gir mer fleksibilitet, samt en mer personlig opplevelse, men transporten med bil/buss kan være i en større gruppe, da et stort kjøretøy er mer miljøvennlig enn flere små.

INKLUDERT
- Transport til båten
- Lunch
- Varm drikke
- Flytedress (Flytevest for barn)

IKKE INKLUDERT
- Hotell
- Fly
- Fotostativ
- Lue
- Votter
- Ullsokker

VÆRET
Vi kan ikke garantere noe i forhold til været. Kystklimaet i nord-Norge er fascinerende, da vi noen ganger kan oppleve alle årstidene i løpet av en dag.

VÅRE GUIDER OG SKIPPERE
Alle våre guider har mange års erfaring, dyre sertifikater og omfattende sikkerhetstrening. Alle er profesjonelle skippere / guider som har de nødvendige sertifikatene, den rette kunnskapen, og den rette treningen.

PÅ LAG MED HVALENE - OG FORSKNINGEN
Vi følger alle retningslinjer for hvalsafari fastsatt av forskere. Våre ansatte har deltatt på hvalsafarikurs for å lære seg å guide denne turen på lag med hvalene.

MØRKETIDEN - NOK DAGSLYS
Det er rikelig med dagslys i mørketiden også. Vi kan noen ganger se nordlys på dagtid da. I tillegg til nordlyset er de unike fargene på himmelen i mørketiden også en minneverdig opplevelse, også sett fra vannet.

EN SPENNENDE TUR
Du vil få en komfortabel og spennende hvalsafaritur med oss. Vi kan selvfølgelig ikke garantere at vi ser hval, men du trenger ikke mye flaks, da vi stort sett alltid ser hval.

Dette er ville dyr som gjør som de ønsker, men vi vil gjøre vårt beste for å toppe turen din med synet av disse enorme dyrene.

HOTELL: Du ser i bookingprosessen hvilke hoteller vi anbefaler.

MULIG Å HA NORDLYSTUR SAMME DAG SOM HVALSAFARITUR
Ja, mange gjester gjør det. Vi kommer tilbake til sentrum noe før nordlysturene starter, så du får noe tid til å spise og slappe av mellom turene. Men det blir en lang dag.

HVALSAFARITUR MORGENEN ETTER EN NORDLYSTUR ER IKKE Å ANBEFALE
Noen netter må vi kjøre langt inn i Finland for å finne klarvær. Dette er langt fra Tromsø. Dette betyr seint i seng, ofte rundt 02-04. Hvalsafariturene må begynne tidlig, så det anbefales å unngå hvalsafaritur dagen etter en nordlysjakt.

VIDEO FRA TROMSØ: Youtube

Bestill tur her Bestill hotell Kontakt oss

Bildegalleri

Whale watching. Foto: Trond Østvang – ostvangsperspektiv@gmail.com
Whale watching
Whale watching
Whale watching
Whale watching

Whale watching
Whale watching
Whale watching
Whale watching
Whale watching

Whale watching
Whale watching
Whale watching
Whale watching
Whale watching

Whale watching
Whale watching
Whale watching
Whale watching
Whale watching

Whale watching
Whale watching
Whale watching
Whale watching
Whale watching

Andre turer du kanskje liker

Bli med på et episk eventyr, på jakt etter nordlyset, med opptil 14 gjester. Du vil oppdage at Tromsø er en av de beste byene i verden for en slik jakt. Nordlysets stille dans på himmelen får ofte folk til å rope ut eller smilt bredt i ren glede.

1 dag / Fra 11. oktober til midten av april / NOK. 1350

Vår 2 dager lange nordlysferie vil gi deg en god sjanse til å se nordlyset i et av de mest unike arktiske miljøer i verden, der muligheten er stor for å få et glimt av dette flotte synet.

2 dager / 11. oktober til midten av april / NOK. 2590

Bli med og opplev med det vakreste naturfenomenet av dem alle. På vår 3 dagers nordlysferie reiser våre gjester i små grupper, mens vi jakter på nordlyset hver kveld. Dette øker virkelig sjansen din for å få et glimt av nordlyset.

3 dager / 11. oktober til midten av april / NOK. 3490

Join our Whale Watching RIB Tour, which is one the most popular type of nature experiences on the planet. In a small personal group up to 12 guests will we show you why Troms county is very likely one of the best places in the world to see whales. Their swimming, hunting and playing in our fjord can be a memory for life.

1 day / Nov 1st to Jan 28th / Normal NOK 2,200 (around EUR 231), but now NOK 1,980 (around EUR 208),- which is 10 % off

This is our cheapest whale watching tour. The only difference from our other tours is that you must meet in Skjervoy, instead of Tromso like on the other whale tours. You can rent a car and drive to Skjervoy, or you can do the transfer by boat or bus. This world-class whale experience will give you memories that will last a lifetlime.

1 day / Nov 1st to Jan 28th / Normally from NOK 1,700 (around EUR 179), but now from NOK 1,530 (around EUR 161),- which is 10 % off

i en liten gruppe på opptil 14 personer, vil vi ta deg med til et fantastisk kyst- og fjordlandskap. Dette er blant de villeste og vakreste naturopplevelsene du kan finne. Det hender at vi ser både hval, sel, oter, reinsdyr, og havørn.

1 dag / 1350,-