Hvalsafari

book-this

Minneverdig hvalsafaritur


Beliggende i et fylke som ofte koker av hval, tilbyr Troms deg muligheten til å se disse enorme dyrene vinterstid. Knølhvaler og spekkhoggere kommer hit på grunn av den enorme tilførselen av sild som finner sted mellom november og februar. Husker du Keiko fra Slipp Willy fri-filmene? Han valgte også norske fjorder de siste årene han levde.

Hvalsafari bør oppleves fra Arktis` hovedstad i Tromsø, Norge - med fantastiske fjordlandskap nesten uten sidestykke. Marinbiologer har aldri sett så mye hval i fjordene som de har sett de siste årene her. Arctic Explorers tilbyr deg en eksklusiv opplevelse i en liten gruppe, med fokus på sikre båter og utstyr av høy kvalitet.

ALT INKLUDERT

Vi inkluderer det meste av det du trenger på vår hvalsafaritur. Du kan spare mye penger siden du ikke trenger å kjøpe dyre vinterklær, og annet som du kanskje ikke trenger i ettertid.

LOKALKUNNSKAP
Firmaets eier: "Etter å ha brukt flere tiår med å utforske dette fantastiske fylket med havkajakk, ski, sykkel og til fots, vet æ kor de beste stedene e, kor hvalene normalt er, og korsn vi kan maksimere våre sjanser for å se dem."

ØKOTURISME
Vi tilbyr økologisk bærekraftige og ansvarlige turer. Turer i små grupper med mindre båter er en viktig del av økoturisme-konseptet, da små grupper har mindre innvirkning på naturen og hvalene.

GODKJENT AV...
Vår hvalsafaritur er godkjent av både Visit Tromsø og Visit Norway.

HVOR: Troms fylke, Norge.

Map

FYSISKE KRAV: Lett.

NÅR: 1.november til 31.januar. De store mengdene med hval er i kun Troms cirka i dette tidsrommet.

PRIS: NOK. 2900,- pr person.

Book her

LIVSVARIG DEPOSITUM
Hvis du bestemmer deg for å avbestille reisen, vil du ikke miste pengene dine. Hvis du vil vente til seinere med å være med oss på tur, blir betalingen tatt fra denne første innbetalingen. Vi kaller det Livsvarig depositum. Les mer om det her.

TURENS LENGDE
Vanligvis 12 timer. Først 4 timer med bil/buss til båten vår som er på Skjervøy, så noen timer i båten, så 4 timer tilbake til Tromsø med bil. Dette kan endres hvis hvalene endrer oppholdssted. Bilturen kan inkludere ferge i Lyngsalpene.

PICK-UP
I sentrum kl. 05:20. Du ser detaljer i bookingprosessen.

DROP-OFF: Vanligvis mellom kl. 17:30 og 18:00 ii sentrum. Dette avhenger av vær- og kjøreforhold.

GRUPPENS STØRRELSE
Liten gruppe opptil med opptil 12 gjester, noe som oss gir mer fleksibilitet, samt en mer personlig opplevelse, men transporten med bil/buss kan være i en større gruppe, da et stort kjøretøy er mer miljøvennlig enn flere små.

INKLUDERT
- Transport til båten
- Lunch
- Drikke
- Flytedress (Flytevest for barn)
- Flytevest
- Skibriller
- Votter
- Lue
- Finlandshette

IKKE INKLUDERT
- Hotell
- Fly
- Fotostativ
- Ullsokker

VÆRET
Vi kan ikke garantere noe i forhold til været. Kystklimaet i nord-Norge er fascinerende, da vi noen ganger kan oppleve alle årstidene i løpet av en dag.

VÅRE GUIDER OG SKIPPERE
Alle våre guider har mange års erfaring, dyre sertifikater og omfattende sikkerhetstrening. Alle er profesjonelle skippere / guider som har de nødvendige sertifikatene, den rette kunnskapen, og den rette treningen.

PÅ LAG MED HVALENE - OG FORSKNINGEN
Vi følger alle retningslinjer for hvalsafari fastsatt av forskere. Våre ansatte har deltatt på hvalsafarikurs for å lære seg å guide denne turen på lag med hvalene.

MØRKETIDEN - NOK DAGSLYS
Det er rikelig med dagslys i mørketiden også. Vi kan noen ganger se nordlys på dagtid da. I tillegg til nordlyset er de unike fargene på himmelen i mørketiden også en minneverdig opplevelse, også sett fra vannet.

EN SPENNENDE TUR
Du vil få en komfortabel og spennende hvalsafaritur med oss. Vi kan selvfølgelig ikke garantere at vi ser hval, men du trenger ikke mye flaks, da vi stort sett alltid ser hval.

Dette er ville dyr som gjør som de ønsker, men vi vil gjøre vårt beste for å toppe turen din med synet av disse enorme dyrene.

MULIG Å HA NORDLYSTUR SAMME DAG SOM HVALSAFARITUR
Ja, mange gjester gjør det. Vi kommer tilbake til sentrum rundt den tiden nordlysturene starter. Det blir en lang dag.

HVALSAFARITUR MORGENEN ETTER EN NORDLYSTUR ER IKKE Å ANBEFALE
Noen netter må vi kjøre langt inn i Finland for å finne klarvær. Dette er langt fra Tromsø. Dette betyr seint i seng, ofte rundt 02-04. Hvalsafariturene må begynne tidlig, så det anbefales å unngå hvalsafaritur dagen etter en nordlysjakt.

VIDEO FRA TROMSØ: Youtube

Bestill tur her Bestill hotell Kontakt oss

Bildegalleri

Foto: Trond Østvang – ostvangsperspektiv@gmail.com
Foto: Trond Østvang – ostvangsperspektiv@gmail.com
Whale watching. Foto: Trond Østvang – ostvangsperspektiv@gmail.com
Whale watching. Foto: Trond Østvang – ostvangsperspektiv@gmail.com
Whale watching. Foto: Trond Østvang – ostvangsperspektiv@gmail.com

Whale watching. Photo: Bart van Meele
Whale watching
Whale watching
Whale watching
Whale watching

Whale watching
Whale watching

Andre turer du kanskje liker

Bli med på et episk eventyr, på jakt etter nordlyset, med opptil 16 gjester. Du vil oppdage at Tromsø er en av de beste byene i verden for en slik jakt. Nordlysets stille dans på himmelen får ofte folk til å rope ut eller smilt bredt i ren glede.

1 dag / Fra 15. september til midten av april / NOK. 1750

Vår to dager lange nordlysferie vil gi deg en god sjanse til å se nordlyset i et av de mest unike arktiske miljøer i verden, der muligheten er stor for å få et glimt av dette flotte synet.

2 dager / 15. september til midten av april / NOK. 3400

Bli med og opplev med det vakreste naturfenomenet av dem alle. På vår tredagers nordlysferie reiser våre gjester i små grupper, mens vi jakter på nordlyset hver kveld. Dette øker virkelig sjansen din for å få et glimt av nordlyset.

3 dager / 15. september til midten av april / NOK. 5050

i en liten gruppe på opptil 16 personer, vil vi ta deg med til et fantastisk kyst- og fjordlandskap. Dette er blant de villeste og vakreste naturopplevelsene du kan finne. Det hender at vi ser både hval, sel, oter, reinsdyr, og havørn.

1 dag / 1350,-