Nordlysferie

Nordlysjakt med det lille ekstra

Bli med Arctic Explorers på jakt etter nordlyset, for å se det mest fascinerende fenomenet noensinne sett av mennesker. Våre eventyr starter i Tromsø, og byr på en spennende nordlysjakt. Vi vil lete etter klar himmel der vi kan se nordlyset tydelig, kanskje lage et bål, spise tradisjonell norsk mat, og nyte den flotte naturen mens nordlyset danser sin ville dans over oss.

Ideelt utgangspunkt for å se nordlys

Våre nordlysturer starter i Tromsø, midt under nordlysovalen. Tromsø er et av stedene på kloden med mest nordlysaktivitet. Tromsø ligger blant øyer, fantastiske fjordlandskap, og dramatiske fjelltopper. Tromsø er kanskje verdens beste utgangspunkt for din nordlysferie.

Hva er nordlyset oppkalt etter?

Nordlyset, også kjent som Aurora Borealis i de nordlige breddegrader, er oppkalt etter den romerske gudinnen for daggry, Aurora, og det greske navnet for nordavind, Boreas. Nordlyset lyser opp den arktiske nattehimmelen på en måte som kan beskrives som et bølgende hav av rødt, lilla, grønt og hvitt. Dette er stor visuell opplevelse.

Anbefalte artikler om nordlys

Artikler om nordlyset og jordens magnetfelt

Bli med på et episk eventyr, på jakt etter nordlyset, med opptil 16 gjester. Du vil oppdage at Tromsø er en av de beste byene i verden for en slik jakt. Nordlysets stille dans på himmelen får ofte folk til å rope ut eller smilt bredt i ren glede.

1 dag / Fra 15. september til midten av april / NOK. 1750

Vår to dager lange nordlysferie vil gi deg en god sjanse til å se nordlyset i et av de mest unike arktiske miljøer i verden, der muligheten er stor for å få et glimt av dette flotte synet.

2 dager / 15. september til midten av april / NOK. 3400

Bli med og opplev med det vakreste naturfenomenet av dem alle. På vår tredagers nordlysferie reiser våre gjester i små grupper, mens vi jakter på nordlyset hver kveld. Dette øker virkelig sjansen din for å få et glimt av nordlyset.

3 dager / 15. september til midten av april / NOK. 5050