Nordlysjakt - 2 dager

book-this

Nordlystur – 2 dager

 

Vi tilbyr nå 26 % rabatt på alle 2 dagers nordlysturer der bookingen gjennomføres nå de neste dagene.

 

Tromsø ligger midt i nordlysbeltet, og er en av de aller beste stedene på jorda å se nordlys fra. Tromsø by ligger blant øyer, storslåtte fjordlandskap og mektige fjelltopper. Tromsø er muligens verdens beste sted for en nordlystur - spesielt hvis du også liker å nyte bylivet.

Bli med på en av våre nordlysturer i vinter. Det kan bli en av dine største opplevelser. Sjansene for å se nordlys er selvfølgelig bedre hvis du blir med i flere dager, men hvis tiden er begrenset, kan det hende at en dags nordlysjakt er akkurat nok. Du vil ta del i et søk etter Aurora Borealis gjennom noen av de flotteste landskapene i denne delen av Arktis.

SPENNENDE JAKT
Dette er en intens og spennende jakt, enten til kysten, innover i landet, eller kanskje til og med til Finland. Vi gjør alt vi kan for å krone din nordlystur med et syn du vil huske for alltid.

ALT INKLUDERT
Vi inkluderer det meste av det du trenger på en nordlystur. Du kan spare mye penger siden du ikke trenger kjøpe dyre vinterklær, hodelykt, og annet du kanskje ikke engang trenger der hjemme.

LOKALKUNNSKAP
Øystein, eier av selskapet, sier: "Etter å ha tilbrakt ca 25 år med å utforske dette fantastiske fylket med bil, ski, havkajakk, sykling og fotturer, vet jeg hvor man burde dra, hvem man burde samarbeide med, og hva man burde gjøre for å få med seg det største lysshowet på jorden.

ØKOTURISME
Vi tilbyr økologiske, bærekraftige, og ansvarlige turer. Våre turer i små grupper er en viktig del av økoturisme-konseptet, siden små grupper har mindre innvirkning på naturen, og siden vi da ikke vil ikke forstyrre dyrelivet unødig.

GODKJENT AV...
Våre nordlysturer er godkjent av den offisielle reiseguiden for Tromsø, Visit Tromsø, samt den offisielle reiseguiden for Norge, Visit Norge. Glem heller ikke å se hva våre besøkende si om våre turer.

REISEMÅL: Troms fylke, Norge.

Map

FYSISKE KRAV: Lett.

PRIS: Normal pris er NOK 3400,- pr. person. Pris nå er 2590,- inkl. 26 % rabatt for alle bookinger som gjennomføres nå.

NÅR: 11. oktober til midten av april.

LIVSVARIG DEPOSITUM
Ta det med ro! Hvis du bestemmer deg for å avlyse turen, vil du ikke miste pengene dine. Når du på ny ønsker å planlegge et eventyr med oss, forblir ditt depositum det samme. Vi kaller det Livsvarig Depositum. Les mer om det her.

HENTETID
Normalt mellom kl. 18:00-18:30 utenfor hotellet ditt, hvis du bor i sentrum av byen. Hvis du bor utenfor sentrum, ber vi deg om å møte oss i sentrum, for å spare tid.

Hentetid kan endre seg dersom vi må kjøre tidligere på grunn av værmeldingen. Ved endringer vil vi kontakte deg via epost, telefon eller gjennom hotellet. Noen datoer i september, oktober, mars og april starter vi senere, på grunn av mer dagslys.

ETTER TUREN
Vi slipper deg av utenfor hotellet ditt hvis du bor i Tromsø, eller nær Tromsø. Dette blir tidligst kl 12-01, men vanligvis blir det mellom ca kl. 02-03. Når vi har et glimt av nordlys, eller god sjanse for å se noe, blir vi ofte ute lengre, uten ekstra kostnad, men ikke mye over kl. 03.

STØRRELSE PÅ GRUPPEN
Vanligvis opptil 14 gjester per gruppe. En liten gruppe gir mer mobilitet og fleksibilitet i forhold til å jakte på nordlyset, og dermed større sjanse for å se noe. Vi kan ta større grupper på forespørsel.

INKLUDERT
- Varmekjeledress (Du vil elske den!)
- Varme vintersko
- Bilder som blir tatt og sendt til deg
- Transport hver dag i en komfortabel bil
- Et varmt ekspedisjonsmåltid
- Varm drikke
- Hodelykt
- Vann

TA MED DEG
- Fotostativ for kamera (Du trenger dette for å få gode bilder av nordlys!)
- Varmt undertøy, helst ull. (Bomull anbefales ikke!)
- Enten en tykk genser, en liten dunjakke, eller lignende. (Et viktig mellomplagg)
- Et skjerf eller lignende

STØTTE FRA METEOROLOGER
Hver dag like før avreise kontakter vi meteorologer på den offisielle værstasjonen i Tromsø, for å få nøyaktig informasjon fra satellitbildene deres om hvor det er størst sjanse for å se nordlys.

STORT NETTVERK
Vi kjenner folk over hele fylket. De er viktige i vår søken etter skyfri himmel. Vi bruker også webkameraer, værsatellitter, andre turoperatører, samt at alle våre 1-5 biler på forskjellige steder har kontakt med hverandre.

KVALITETSBILDER INKLUDERT
Alle våre guider er dyktige fotografer. Etter å ha tatt flere tusen bilder av nordlys, vet vi hvor og hvordan vi skal få de beste bildene. Vi sender deg alle bildene vi tar på turen, også med deg i forgrunnen og nordlyset i bakgrunnen.

TRYGGE SJÅFØRER
For å være så trygg som mulig på isete og snødekte veier, får alle guider ekstra opplæring av en profesjonell lokal kjørelærer. Alle gjennomgår også et ekstra glattkjøringskurs.

MAT
For å holde varmen og unngå å bli kaldt, serverer vi varm energirik ekspedisjonsmat. Spis godt før turen, siden vi noen ganger spiser sent på grunn av en lang kjøretur. Vi har også mat for vegetarianere mm.

HOTELL: Du ser i bookingprosessen hvilke hoteller vi anbefaler.

RABATT PÅ VÅRE POPULÆRE DAGSTURER
For dere som er med på en av våre nordlysturer, kan vi tilby rabatt på våre svært populære dagsturer.

ANBEFALTE NORDLYSARTIKLER: Artikler om nordlys og det geomagnetiske felt

VIDEO FRA TROMSØ: Youtube.


Bestill tur her Bestill hotell Kontakt oss

Bildegalleri

Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights

Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights

Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights

Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights

Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights

Andre turer du kanskje liker

Bli med på et episk eventyr, på jakt etter nordlyset, med opptil 14 gjester. Du vil oppdage at Tromsø er en av de beste byene i verden for en slik jakt. Nordlysets stille dans på himmelen får ofte folk til å rope ut eller smilt bredt i ren glede.

1 dag / Fra 11. oktober til midten av april / NOK. 1350

Bli med og opplev med det vakreste naturfenomenet av dem alle. På vår 3 dagers nordlysferie reiser våre gjester i små grupper, mens vi jakter på nordlyset hver kveld. Dette øker virkelig sjansen din for å få et glimt av nordlyset.

3 dager / 11. oktober til midten av april / NOK. 3490

Join our Whale Watching RIB Tour, which is one the most popular type of nature experiences on the planet. In a small personal group up to 12 guests will we show you why Troms county is very likely one of the best places in the world to see whales. Their swimming, hunting and playing in our fjord can be a memory for life.

1 day / Nov 1st to Jan 28th / Normal NOK 2,200 (around EUR 231), but now NOK 1,980 (around EUR 208),- which is 10 % off

This is our cheapest whale watching tour. The only difference from our other tours is that you must meet in Skjervoy, instead of Tromso like on the other whale tours. You can rent a car and drive to Skjervoy, or you can do the transfer by boat or bus. This world-class whale experience will give you memories that will last a lifetlime.

1 day / Nov 1st to Jan 28th / Normally from NOK 1,700 (around EUR 179), but now from NOK 1,530 (around EUR 161),- which is 10 % off

i en liten gruppe på opptil 14 personer, vil vi ta deg med til et fantastisk kyst- og fjordlandskap. Dette er blant de villeste og vakreste naturopplevelsene du kan finne. Det hender at vi ser både hval, sel, oter, reinsdyr, og havørn.

1 dag / 1350,-