Nordlysjakt - 1 dag

book-this

Nordlystur - 1 dag

 

Tromsø ligger midt i nordlysbeltet, og er en av de aller beste stedene på jorda å se nordlys fra. Tromsø by ligger blant øyer, storslåtte fjordlandskap og mektige fjelltopper. Tromsø er muligens verdens beste sted for en nordlystur - spesielt hvis du også liker å nyte bylivet.

Bli med på en av våre nordlysturer i vinter. Det kan bli en av dine største opplevelser. Sjansene for å se nordlys er selvfølgelig bedre hvis du blir med i flere dager, men hvis tiden er begrenset, kan det hende at en dags nordlysjakt er akkurat nok. Du vil ta del i et søk etter Aurora Borealis gjennom noen av de flotteste landskapene i denne delen av Arktis.

SPENNENDE JAKT
Dette er en intens og spennende jakt, enten til kysten, innover i landet, eller kanskje til og med til Finland. Vi gjør alt vi kan for å krone din nordlystur med et syn du vil huske for alltid.

ALT INKLUDERT
Vi inkluderer det meste av det du trenger på en nordlystur. Du kan spare mye penger siden du ikke trenger kjøpe dyre vinterklær, hodelykt, og annet du kanskje ikke engang trenger der hjemme.

LOKALKUNNSKAP
Eier av selskapet: "Etter å ha tilbrakt ca 30 år med å utforske dette fantastiske fylket med bil, ski, havkajakk, sykling og fotturer, vet jeg hvor man burde dra, hvem man burde samarbeide med, og hva man burde gjøre for å få med seg det største lysshowet på jorden.

ØKOTURISME
Vi tilbyr økologiske, bærekraftige, og ansvarlige turer. Våre turer i små grupper er en viktig del av økoturisme-konseptet, siden små grupper har mindre innvirkning på naturen, og siden vi da ikke vil ikke forstyrre dyrelivet unødig.

GODKJENT AV...
Våre nordlysturer er godkjent av den offisielle reiseguiden for Tromsø, Visit Tromsø, samt den offisielle reiseguiden for Norge, Visit Norge. Glem heller ikke å se hva våre besøkende si om våre turer.

REISEMÅL: Troms fylke, Norge.

Map

FYSISKE KRAV: Lett.

PRIS: NOK 1750,- pr. person.

NÅR: Fra 15. september, til midten av april.

LIVSVARIG DEPOSITUM
Hvis du bestemmer deg for å avlyse turen, vil du ikke miste pengene dine. Når du på ny ønsker å planlegge et eventyr med oss, forblir ditt depositum det samme. Vi kaller det Livsvarig Depositum. Les mer om det her.

HENTETID
Normalt kl. 17:30 i sentrum, men dette ser du når du booker. Det kan være andre tidspunkter også hvis 17:30 er fullbooket.

ETTER TUREN
Vi slipper deg av i sentrum. Dette blir tidligst kl 12-01, men vanligvis blir det mellom ca kl. 02-03. Når vi har et glimt av nordlys, eller god sjanse for å se noe, blir vi ofte ute lengre, uten ekstra kostnad, men ikke mye over kl. 03.

STØRRELSE PÅ GRUPPEN
Vanligvis opptil 16 gjester per gruppe. En liten gruppe gir mer mobilitet og fleksibilitet i forhold til å jakte på nordlyset, og dermed større sjanse for å se noe. Vi kan ta større grupper på forespørsel.

INKLUDERT
- Varmekjeledress (Du vil elske den!)
- Varme vintersko
- Bilder som blir tatt og sendt til deg
- Transport hver dag i en komfortabel bil/minibuss
- Et varmt ekspedisjonsmåltid
- Varm drikke
- Hodelykt
- Vann

TA MED DEG
- Fotostativ for kamera (Du trenger dette for å få gode bilder av nordlys!)
- Varmt undertøy, helst ull. (Bomull anbefales ikke!)
- Enten en tykk genser, en liten dunjakke, eller lignende. (Et viktig mellomplagg)
- Et skjerf eller lignende

STORT NETTVERK
Vi kjenner folk over hele fylket. De er viktige i vår søken etter skyfri himmel. Vi bruker også webkameraer, værsatellitter, andre turoperatører, samt at alle våre 1-5 biler på forskjellige steder har kontakt med hverandre.

KVALITETSBILDER INKLUDERT
Alle våre guider er dyktige fotografer. Etter å ha tatt flere tusen bilder av nordlys, vet vi hvor og hvordan vi skal få de beste bildene. Vi sender deg alle bildene vi tar på turen, også med deg i forgrunnen og nordlyset i bakgrunnen.

TRYGGE SJÅFØRER
For å være så trygg som mulig på isete og snødekte veier, får alle guider ekstra opplæring av en profesjonell lokal kjørelærer. Alle gjennomgår også et ekstra glattkjøringskurs.

MAT
For å holde varmen og unngå å bli kaldt, serverer vi varm energirik ekspedisjonsmat. Spis godt før turen, siden vi noen ganger spiser sent på grunn av en lang kjøretur. Vi har også mat for vegetarianere mm.

ANBEFALTE NORDLYSARTIKLER: Artikler om nordlys og det geomagnetiske felt

VIDEO FRA TROMSØ: Youtube.


Bestill tur her Bestill hotell Kontakt oss

Bildegalleri

Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights

Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights

Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights

Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights

Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights

Andre turer du kanskje liker

Vår to dager lange nordlysferie vil gi deg en god sjanse til å se nordlyset i et av de mest unike arktiske miljøer i verden, der muligheten er stor for å få et glimt av dette flotte synet.

2 dager / 15. september til midten av april / NOK. 3400

Bli med og opplev med det vakreste naturfenomenet av dem alle. På vår tredagers nordlysferie reiser våre gjester i små grupper, mens vi jakter på nordlyset hver kveld. Dette øker virkelig sjansen din for å få et glimt av nordlyset.

3 dager / 15. september til midten av april / NOK. 5050

Bli med på klodens mest populære type tur; hvalsafari. I en liten personlig gruppe med opptil 12 gjester, vil du oppdage at Troms fylke er en av de beste stedene i verden for å se hvaler. Deres jakt på sild, deres svømming, og deres lek i fjorden vil være et minne for livet.

1 dag / 1.november til 31. januar / NOK. 2900

i en liten gruppe på opptil 16 personer, vil vi ta deg med til et fantastisk kyst- og fjordlandskap. Dette er blant de villeste og vakreste naturopplevelsene du kan finne. Det hender at vi ser både hval, sel, oter, reinsdyr, og havørn.

1 dag / 1350,-