Nordlysjakt - 1 dag

book-this

Nordlystur – en dags jakt

 

Vi tilbyr nå 22 % rabatt på alle 1 dagers nordlysturer der bookingen gjennomføres i august.

Tromsø ligger midt i nordlysbeltet, og er en av de aller beste stedene på jorda å se nordlys fra. Tromsø by ligger blant øyer, storslåtte fjordlandskap og mektige fjelltopper. Tromsø er muligens verdens beste sted for en nordlystur - spesielt hvis du også liker å nyte bylivet.

Bli med på en av våre nordlysturer i vinter. Det kan bli en av dine største opplevelser. Sjansene for å se nordlys er selvfølgelig bedre hvis du blir med i flere dager, men hvis tiden er begrenset, kan det hende at en dags nordlysjakt er akkurat nok. Du vil ta del i et søk etter Aurora Borealis gjennom noen av de flotteste landskapene i denne delen av Arktis.

SPENNENDE JAKT
Dette er en intens og spennende jakt, enten til kysten, innover i landet, eller kanskje til og med til Finland. Vi gjør alt vi kan for å krone din nordlystur med et syn du vil huske for alltid.

ALT INKLUDERT
Vi inkluderer det meste av det du trenger på en nordlystur. Du kan spare mye penger siden du ikke trenger kjøpe dyre vinterklær, hodelykt, og annet du kanskje ikke engang trenger der hjemme.

LOKALKUNNSKAP
Øystein, eier av selskapet, sier: "Etter å ha tilbrakt ca 25 år med å utforske dette fantastiske fylket med bil, ski, havkajakk, sykling og fotturer, vet jeg hvor man burde dra, hvem man burde samarbeide med, og hva man burde gjøre for å få med seg det største lysshowet på jorden.

ØKOTURISME
Vi tilbyr økologiske, bærekraftige, og ansvarlige turer. Våre turer i små grupper er en viktig del av økoturisme-konseptet, siden små grupper har mindre innvirkning på naturen, og siden vi da ikke vil ikke forstyrre dyrelivet unødig.

GODKJENT AV...
Våre nordlysturer er godkjent av den offisielle reiseguiden for Tromsø, Visit Tromsø, samt den offisielle reiseguiden for Norge, Visit Norge. Glem heller ikke å se hva våre besøkende si om våre turer.

REISEMÅL: Troms fylke, Norge.

Map

FYSISKE KRAV: Lett.

PRIS: Normal pris er NOK 1800,- pr. person. Pris nå er 1400,-, inkl. 22 % rabatt for alle bookinger som gjennomføres nå.

NÅR: 11. oktober til midten av april.

LIVSVARIG DEPOSITUM
Ta det med ro! Hvis du bestemmer deg for å avlyse turen, vil du ikke miste pengene dine. Når du på ny ønsker å planlegge et eventyr med oss, forblir ditt depositum det samme. Vi kaller det Livsvarig Depositum. Les mer om det her.

HENTETID
Normalt mellom kl. 18:00-18:30 utenfor hotellet ditt, hvis du bor i sentrum av byen. Hvis du bor utenfor sentrum, ber vi deg om å møte oss i sentrum, for å spare tid.

Hentetid kan endre seg dersom vi må kjøre tidligere på grunn av værmeldingen. Ved endringer vil vi kontakte deg via epost, telefon eller gjennom hotellet. Noen datoer i september, oktober, mars og april starter vi senere, på grunn av mer dagslys.

ETTER TUREN
Vi slipper deg av utenfor hotellet ditt hvis du bor i Tromsø, eller nær Tromsø. Dette blir tidligst kl 12-01, men vanligvis blir det mellom ca kl. 02-03. Når vi har et glimt av nordlys, eller god sjanse for å se noe, blir vi ofte ute lengre, uten ekstra kostnad, men ikke mye over kl. 03.

STØRRELSE PÅ GRUPPEN
Vanligvis opptil 14 gjester per gruppe. En liten gruppe gir mer mobilitet og fleksibilitet i forhold til å jakte på nordlyset, og dermed større sjanse for å se noe. Vi kan ta større grupper på forespørsel.

INKLUDERT
- Varmekjeledress (Du vil elske den!)
- Varme vintersko
- Bilder som blir tatt og sendt til deg
- Transport hver dag i en komfortabel bil
- Et varmt ekspedisjonsmåltid
- Varm drikke
- Hodelykt
- Vann

TA MED DEG
- Fotostativ for kamera (Du trenger dette for å få gode bilder av nordlys!)
- Varmt undertøy, helst ull. (Bomull anbefales ikke!)
- Enten en tykk genser, en liten dunjakke, eller lignende. (Et viktig mellomplagg)
- Et skjerf eller lignende

STØTTE FRA METEOROLOGER
Hver dag like før avreise kontakter vi meteorologer på den offisielle værstasjonen i Tromsø, for å få nøyaktig informasjon fra satellitbildene deres om hvor det er størst sjanse for å se nordlys.

STORT NETTVERK
Vi kjenner folk over hele fylket. De er viktige i vår søken etter skyfri himmel. Vi bruker også webkameraer, værsatellitter, andre turoperatører, samt at alle våre 1-5 biler på forskjellige steder har kontakt med hverandre.

KVALITETSBILDER INKLUDERT
Alle våre guider er dyktige fotografer. Etter å ha tatt flere tusen bilder av nordlys, vet vi hvor og hvordan vi skal få de beste bildene. Vi sender deg alle bildene vi tar på turen, også med deg i forgrunnen og nordlyset i bakgrunnen.

TRYGGE SJÅFØRER
For å være så trygg som mulig på isete og snødekte veier, får alle guider ekstra opplæring av en profesjonell lokal kjørelærer. Alle gjennomgår også et ekstra glattkjøringskurs.

MAT
For å holde varmen og unngå å bli kaldt, serverer vi varm energirik ekspedisjonsmat. Spis godt før turen, siden vi noen ganger spiser sent på grunn av en lang kjøretur. Vi har også mat for vegetarianere mm.

HOTELL: Du ser i bookingprosessen hvilke hoteller vi anbefaler.

RABATT PÅ VÅRE POPULÆRE DAGSTURER
For dere som er med på en av våre nordlysturer, kan vi tilby rabatt på våre svært populære dagsturer.

ANBEFALTE NORDLYSARTIKLER: Artikler om nordlys og det geomagnetiske felt

VIDEO FRA TROMSØ: Youtube.


Bestill tur her Bestill hotell Kontakt oss

Bildegalleri

DSC08229_opt.jpg
DSC08252_opt.jpg
N1_opt.jpg
Explosion_opt1000.jpg
To-pa-bakken_opt.jpg

12049256_10206169854979964_3486857520152636822_n_opt.jpg
Northern Lights
Northern Lights
IMG_9909-1920px_opt.jpg
Grotfjordmoonlight1000.jpg

Northern Lights
Northern Lights
10418964_384461355037903_1507029676512529984_n_opt.jpg
Northern Lights
Northern Lights

Northern Lights
Northern Lights
Mann-og-stein_opt.jpg
Northern Lights
Lights-sept1000.jpg

Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights

Andre turer du kanskje liker

Vår 2 dager lange nordlysferie vil gi deg en god sjanse til å se nordlyset i et av de mest unike arktiske miljøer i verden, der muligheten er stor for å få et glimt av dette flotte synet.

2 dager / 11. oktober til midten av april / NOK. 2600

Bli med og opplev med det vakreste naturfenomenet av dem alle. På vår 3 dagers nordlysferie reiser våre gjester i små grupper, mens vi jakter på nordlyset hver kveld. Dette øker virkelig sjansen din for å få et glimt av nordlyset.

3 dager / 11. oktober til midten av april / NOK. 3600

Join us on the most popular type of nature experiences on the planet, Whale Watching. In a small personal group (up to 12 guests) we will show you why Troms county is very likely one of the best places in the world to see whales. Their swimming, hunting and playing in our fjord can be a memory for life.

1 day / Oct 25th to Jan 28th / NOK 2,340 (around EUR 246)
incl. August discount 10 % off

Join us on the most popular type of nature experiences on the planet, Whale Watching. In a small personal group (up to 12 guests) we will show you why Troms county is very likely one of the best places in the world to see whales. Their swimming, hunting and playing in our fjord can be a memory for life.

1 day / Oct 25th to Jan 28th / NOK 1,980 (around EUR 208)
incl. August discount 10 % off

i en liten gruppe på opptil 14 personer, vil vi ta deg med til et fantastisk kyst- og fjordlandskap. Dette er blant de villeste og vakreste naturopplevelsene du kan finne. Det hender at vi ser både hval, sel, oter, reinsdyr, og havørn.

1 dag / 1350,-