Turer

For alle

Arctic Explorers har turer for alle, uavhengig av alder, form og kunnskapsnivå. Turene våre er skreddersydde for å gi deg en minneverdig opplevelse.

Eksklusive turer

Vi vil ta deg med til de vakreste stedene i nord. Hvis du ønsker å være en del av masseturismen, er det andre som tar seg av det. Hos oss vil du finne små grupper, lidenskapelige mennesker, vill natur, og et eventyr du vil huske.

Nordlystur eller andre turer

Bli med oss i jakten på nordlyset, ut i båt å se etter hval, eller en rundtur i fjordlandskapet vårt. Vi vil ta deg til steder du aldri vil kunne finne på egen hånd, til steder som gjør inntrykk.

Book vår pakke som består av de mest populære turene i vårt område, og en av de mest fleksible feriene du noensinne vil ha. Velg den pakken som passer deg best, der du kombinerer nordlys, hval, og fjordturer akkurat slik du måtte ønske.

En klassisk jakt etter nordlyset. En tur som vil gi deg en historie å fortelle så lenge du lever. Nordlyset sin dans er et av naturens virkelige undere, og det er det villeste, mest fascinerende og mest fantastiske fenomen du noensinne vil få se.

Bli med på klodens mest populære type tur; hvalsafari. I en liten personlig gruppe med opptil 12 gjester, vil du oppdage at Tromsø er en av de beste byene i verden for å se hvaler. Deres jakt på sild, deres svømming, og deres lek i fjorden vil være et minne for livet.

Komfortable og varierte bilturer som tar deg med til våre vakreste fjorder, og de mest interessante steder langs kysten. Det blir mange stopp for å ta bilder, og ikke minst spise god en god lunch.