Arktiske feriepakker

Arktiske feriepakker i verdensklasse

Bli med en av Arctic Explorers sine minneverdige feriepakker, som kan inkludere jakt etter nordlyset, muligens det mest fascinerende fenomenet som noen gang er sett av mennesker, hvalsafari, for å oppleve planetens mest populære type tur, og å vandre rundt i våre fantastiske fjorder, med majestetiske fjell, frosne innsjøer og små fiskevær.

Ideell beliggenhet for din arktiske ferie

Våre arktiske ferier finner sted i Tromsøområdet, midt i nordlysbeltet. Tromsø kan tilby noen av de høyeste nivåene av nordlysaktivitet på jorden, og tusenvis av knølhvaler og spekkhoggere svømmer rundt i våre farvann. Tromsø by ligger blant øyer, fantastisk fjordlandskap og dramatiske fjelltopper. Tromsø er kanskje verdens beste sted for en arktisk ferie – spesielt hvis du også liker byliv.

Nordlysferie i nord-Norge

Nordlyset, også kjent som Aurora Borealis på de nordlige breddegrader, er oppkalt etter den romerske gudinnen for daggry, Aurora, og det greske navnet for nordavind, Boreas. Nordlyset lyser ofte opp nattehimmelen her på en måte som kan beskrives som et bølgende hav av knallrødt, lilla, grønt og hvitt.

Anbefalte artikler om nordlyset

https://geo.phys.uit.no/articles.html

Denne pakken består av de mest populære turene i vårt område, og er en meget fleksibel form for ferie. Du vil delta i en nordlystur, ett meget Instagramvennlig fjordeventyr, og en hvalsafari der vi som regel ser flere hval enn man kan telle.

1 dag / 1.november til 31.januar / NOK. 6000,-.