Vår beste pakke noensinne

Pakkeløsninger - Best of Tromsø, inkludert overnatting hvis ønskelig

 
Mange tilbringer utallige timer med å prøve å komponere den best mulige Arktiske ferie her i Tromsø, og risikerer å ende opp skuffet fordi de valgte feil hotell og turoperatør. Ikke end opp slik.

Det er så lett å bli trukket mot mot en fin nettside, bilder tatt av andre enn reisearrangøren selv, noen fine falske såkalte priser, eller andre ting, og dermed stole på at man velger en god nok turoperatør. Mange velger feil, og angrer på det.

Med over 90 reisearrangører i Tromsø og ca. 19 hoteller, er sjansene høy for at du ender opp med å velge en mindre god turoperatør, og hotell.

Vi har bodd her i 40 år. Vi vet hvilke turer og hotell som er de beste og mest populære. La oss planlegge ferien for deg, for å sikre at du får det beste mulige tilgjengelige hotellet og de beste turene.

Denne pakken består av de mest populære turene i vårt område, og den mest mulige fleksible ferien. Det kan også inkludere overnatting. Du vil delta i to nordlysturer, ett naturskjønt fjordeventyr med bil, en hval / RIB-tur, og du vil få 50% rabatt på alle andre tilgjengelige turer som gjennomføres av oss.

Så mange dager du ønsker / 1. september til og med mars / 16120,- for 4 netter